0

«Новою поштою» по Україні —  від 71 грн.

Укрпоштою по Україні —  від 43 грн.

Більше інформації про доставку

Оплата накладним платежем при отриманні
Оплата на сайті Приват24 та LiqPay. 

Рідина для заправки картриджа Sviteco PIP Multi 100 мл

Немає в наявності
Артикул: 600677534611
200 грн
Об`єм
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Характеристики
Тип Пробіотичний

Sviteco – PIP Multi S- призначений для формування здорового та стабільного середовища шляхом зниження впливу алергенів на організм людини. Продукт готовий до використання.

Застосовується у житлових, офісних приміщеннях, салонах авто, для очищення та профілактики автомобільних, побутових кондиціонерів повітроводів; видалення запахів біологічного характеру та мікробіологічної дезінфекції місць утримання та годування домашніх тварин (котячі туалети, місця годівлі тварин, спальні місця, клітини гризунів та декоративних птахів тощо).

Засіб Sviteco – PIP Multi S ефективно усуває неприємні аромати органічного походження.

При регулярному застосуванні забезпечує стабільну здорову мікрофлору на оброблених поверхнях, зберігає довкілля без шкідливих бактерій.

Sviteco – PIP Multi S нейтральний і не завдає жодної шкоди слизовим оболонкам, органам дихання або кожному покриву людей та тварин.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.