0

«Новою поштою» по Україні —  від 71 грн.

Укрпоштою по Україні —  від 43 грн.

Більше інформації про доставку

Оплата накладним платежем при отриманні (Лише Нова Пошта)
Оплата на сайті Приват24 та LiqPay. 

Рідина для заправки картриджа Sviteco PIP Multi 100 мл

Немає в наявності
Артикул: 600677534611
200 грн
Об`єм
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Характеристики
Тип Пробіотичний

Sviteco – PIP Multi S- призначений для формування здорового та стабільного середовища шляхом зниження впливу алергенів на організм людини. Продукт готовий до використання.

Застосовується у житлових, офісних приміщеннях, салонах авто, для очищення та профілактики автомобільних, побутових кондиціонерів повітроводів; видалення запахів біологічного характеру та мікробіологічної дезінфекції місць утримання та годування домашніх тварин (котячі туалети, місця годівлі тварин, спальні місця, клітини гризунів та декоративних птахів тощо).

Засіб Sviteco – PIP Multi S ефективно усуває неприємні аромати органічного походження.

При регулярному застосуванні забезпечує стабільну здорову мікрофлору на оброблених поверхнях, зберігає довкілля без шкідливих бактерій.

Sviteco – PIP Multi S нейтральний і не завдає жодної шкоди слизовим оболонкам, органам дихання або кожному покриву людей та тварин.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.