0

«Новою поштою» по Україні —  від 71 грн.

Укрпоштою по Україні —  від 43 грн.

Більше інформації про доставку

Оплата накладним платежем при отриманні
Оплата на сайті Приват24 та LiqPay. 

Мило-пінка Sviteco PHS з пробіотиками

В наявності
Артикул: 26
168 грн
Об`єм
Замовити швидко
Характеристики
Тип Пробіотичний

Миючий засіб з антибактеріальним ефектом у вигляді рідкого мила SVITECO-PHS. Пробіотичні бактерії у складі засобу створюють пробіотичну біоплівку, що захищає поверхню шкіри. Біоплівка не дає можливості вірусам та іншій патогенній мікрофлорі затримуватись на поверхні. Особливі компоненти (ЧАС) здійснюють миттєву дезінфекцію поверхні. Пробіотики забезпечують пролонговану захисну дію.

 

Застосування: перед використанням обов'язково струсити!

 

Спосіб 1: 2-3 натискання дозатором, обробляти шкіру протягом 30 секунд, змити водою.

Спосіб 2: нанести засіб на руки та обробляти протягом 30 секунд. БЕЗ ЗМИВАННЯ водою. Засіб не залишає слідів на шкірі, не липкий.

Склад: четвертичні амонієві сполуки, ді-С8-10-алкілдиметил, хлориди <5,0%; спирти С9-С11 етоксильовані-5,0-10,0%; ензими-5,0-10,0%; Bacillus megaterium <5%, Bacillus subtilis <5%.

 

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.