0

«Новою поштою» по Україні —  від 71 грн.

Укрпоштою по Україні —  від 43 грн.

Більше інформації про доставку

Оплата накладним платежем при отриманні
Оплата на сайті Приват24 та LiqPay. 

Шампунь ензимний для тварин з пробіотиками 250 мл

В наявності
Артикул: 014
244 грн
Об`єм
Замовити швидко
Характеристики
Тип Пробіотичний
Объем 250 мл
Призначення Шампуні та гігієна

Універсальний ензимний пробіотичний шампунь для ефективної гігієни тварин всіх порід. Містить ензими – ферменти, які розщеплюють органічні сполуки з водою. Він очищає шкіру від мертвих клітин та «білкового сміття». Завдяки унікальному складу шампунь для тварин ефективно видаляє бруд та зайвий жир, залишаючи лише чистоту та свіжість. Завдяки покриттю шкіри шаром корисних бактерій створюється профілактично здоровий мікробіом на тілі тварини. Завдяки цьому зменшується виділення неприємного запаху. Шампунь не сушить шкіру.

Додаткові переваги: ​​шампунь має нейтральний рН, що дозволяє використовувати його для всіх тварин (коти, сфінкси, собаки, гризуни тощо) будь-якого віку з 4-х тижнів.

Основні властивості:

  • Бережне очищення шкіри та шерсті;
  • Перешкоджає появі неприємного запаху.

Застосування: нанести невелику кількість шампуню, розпінити легкими масажними рухами. Потримати 3-5 хв, змити водою.

Склад: aqua, bacillus spp, enzyme, sodium laurefh sulfate, caprylyl & capryl glucoside or caprylyl & decyl glucoside, cocamidopropyl betaine coco glucoside (and) glyceryl oleate, amodimethicone, cetrimonium chloride, sodium chloride, glycerin, panfhenol, hydroxypropyllrimonium chloride, peg/р pg-120/10-tri mefhylo-lpropane trioleate, laurefh-2, sorbitan caprylate, propanediol, benzoic acid,laurelh-2, sorbitan caprylate, propanediol, benzoic acid, polyguaternium 10, aroma.

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.